sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ihanan kaunista ja mutkaisia teitä!

Miten voisin kuvailla viikonlopun fiiliksiä? Sitä on vaikea kuvailla, tiivistän sen silti sanaan MAHTAVAA!
En muuta voi sanoa, se pitää itse kokea omakohtaisesti. Vietin siis seminaari viikonloppua Vierumäellä, tämä on aula, jossa odoteltiin hetkisen. Eipä haitannut kun sai katsella paikkoja ja totesin että aulan piano kaipaisi soittajaa olisin kuunnellut mielelläni live- musiikkia :) sellainen kun piristäisi kummasti arkea.



Ajatukset oli positiivisia, kuin seuraava kesäisen päivän kuva matkanvarrelta majoituspaikkaan ja ne ajatukset selkiytyi tällä matkalla kummasti. Vähemmän pilviä ja enemmän auringonpaistetta. Selkeitä lupauksia ja toteutuksia, tekoja joita siivitellään ilolla, hauskanpidolla ja yhteistyöllä. Auttamalla toisia. Siinä on jo kerrakseen mietittävää ja tekemistä.

Vaikka matkalla olisikin mutkia, perille päästään silti. Matka Scandic Vierumäeltä Pajulahteen majoitukseen oli mutkainen. Mielen kiinto heräsi mitä seuraavan mutkan takaa löytyykään. Sitten mietin että: Mutkat elämässä tekevät asioista mielenkiintoisempia ja silloin on oltava tarkkaavaisempi, niistä tulee myös parhaita tarinoita, joten vahtikaa siis mitä tarkkailette! ja kuinka kulutatte aikaanne. Tarkkailkaa omia ajatuksianne ja sitä mitä puhutte itsellenne, muuttakaa niitä, jos ette ole tyytyväisiä ajatuksiinne.

















Eilen tarkkailtiin hedelmä salaattia, vanilja kastikkeen kera!(Herkkua). Meitä oli  illalla isoporukka pitämässä hauskaa yhteisvoimin ruuan parissa: Lakuja, Makkaroita, Salaatteja, Ruisnappeja + muuta hyvää syötävää. Tarkkailtiin osan porukan hienoa lentopallopeliä, luonnon kauneutta, tulen loimua, toisten puheita... Pidettiin hauskaa. Oli hieno sää ja mitä muuta olisi voinut toivoa?

- Aivan älyttömän hyvät yöunet! ja ne myös toteutuivat :)


















Tänään vieteltiin sitten viimeistä päivää, oli aivan loisto puhujia koko viikonlopun ja sain paljon ajateltavaa ja toteutettavaa. Kiitos kaikille inspiraatiota ja innostusta antaneille! Uskon että kaikki, jotka oli mukana saivat jotain itselleen, siitä olen varma. Uskon itseeni ja uskon että kaikki voivat halutessaan muuttaa oman elämänsä suunnan kunhan vaan haluavat ja ovat siitä innostuneita. Sehän on vain päätös olla jotain muuta, kuin mitä nyt on.

















Takaisin erinomaiseen ruokaan, jota tänään meille tarjottiin. Rakastan hyvää ruokaa, kuka siitä ei tykkäisi. Jokainen meistä tarvitsee ruokaa: " Toiset meistä syövät elääkseen ja toiset taas elävät syödäkseen." Tällä hetkellä menee kausi syön elääkseni. Annos oli maittavaa, makurikasta, ravitsevaa, täyttävää, värikästä, koostumukseltaan loistavaa, rouskuvaa, täyteläistä...

Näihin makuihin ja tunnelmiin loppui tämä viikonloppuni vierumäellä, joten
Kiitos ajasta jonka käytitte tämän lukemiseen, toivon että tässä oli teille jotain mieleenpainuvaa...
Sitten alkoi automatka takaisin Savoon ....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti