perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kuumaa kesää!

On jälleen lämmin iltapäivä, lämmintä kesää siis kaikille! Olo sellainen, että tankattava vettä, koska se höyrystyy suoraan ilmaan kehosta. Juokaa nyt lasillinen vettä, jotta jaksatte!

Tämä viikko on tuonut mukanaan erityisen lämmintä säätä ja hellevaroituksen, tuntuu sille että järvet ovat suosittu kohde nyt aika monelle. Ihanan viileää verrattuna ilman lämpötilaan ainakin syvemmällä. Suosittelen ilta uintia, viilentää mukavasti ja nukuttaa paremmin.

On ollut aivan loistava aika ottaa kirjoja käteen ja lukea hieman enemmissä määrin, kun ei ole muuta jaksanut tehdä. Kävin hamstraamassa kirjoja kirjastosta, kun sai poistokirjoja viedä ilmaiseksi. Lainasin kirjoja myös koska palautus on vasta syyskuussa, kun kirjasto menee kiinni. Ja kävin vaihtamassa antikvariantissa aikaisemmin luettuja pokkareita, kahteen ajattelua aktivoivaan kirjaan (oikein hyvä vaihtokauppa omasta mielestä).

Tänään löysin aivan ihanan trenssi takin :) rakastan sitä jo nyt, vaikken ole sitä päässyt käyttämään, jostain syystä ei vain vielä pysty. Löytyi Cittarilta ihan sattumalta, kun sitä vähiten odotin ja etsin. Eipä monelle tule mieleen että aivan ihanan takin voi löytää näin lämpimänä päivänä! Ja Tarjouksesta vielä! Tuli sitä oltua apuna siskolle vaateostoksia tehdessä :) 

Nyt alkoi jo heti keulia mitä vaatteita voisin käyttää takin kanssa, hattuja ja huiveja ja jee...Nyt tiedän minkälaisia kenkiä alan etsiä seuraavaksi! ja kun löydän hyvät ostan niitä useammat!!!
Tässä värikoodini









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti