perjantai 10. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 9/24 Tarinoita ja revontulia

 


On aika lähteä metsästämään joulukalat karhuporukassa joelta ja kertoa tarinoita, asioista jotka ovat pelottaneet. Veljeys ja siskous ilman verisiteitä on yliluonnollista se muuttaa meitä toteemieläimemme tavoin ja auttaa meitä löytämään todellisen itsemme. Pieni jäynäkin saattaa olla paikallaan, toiseen tottuu ja toisen kummallisuudet on juuri ne asiat joita kaipaa! Kenet pyydät mukaan kun lähdet käymään jossain?

Olletteko yhdessä muuta maailmaa vastaan ja etsitte taisteluja, seikkailuja ja lopulta avaattekin portin joulumaahan löytämällä ja nappaamalla revontulet lyhtyyn ja näin muuttumalla joulun tekijöiksi!



Tarinoitte kaikesta sillä kaikesta aina puhutaan,  niistä vaikeistakin asioista tai ei aivan, mutta asioiden olemassa olosta ja että sellainen asia on mielenpäällä, kaikesta ei pysty kertomaan, koska ei ole vielä oikea aika. Arvostakaa sitä kun ihmiset kertovat teille tarinoitaan, teihin luotetaan ja pidetään arvossa, ja pitäkää ne tarinat omina ja antakaa toisen historialle ja kokemuksille aikaa kietoutua omaan elämään, näyttäkää tunteenne, selittäkää ne, antakaa toiselle se tuki jonka he tarvitsevat, vaikkeivat itse sitä toisinaan nää


Kun kannat valot sisään, ne valaisevat joulun ajan pimeydessä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti