perjantai 3. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 3/24 Unissa


Jouluna on mukava polttaa kynttilöitä, ja on hyvä tarkastaa palohälyttimien kunto, mutta sitten kun on nukkumaan menon aika voi vaatekaapista kävelläkkin oudompi otus sinua tuijottamaan. En tiedä kuinka moni teistä lukijoista näkee jouluna painajaisia, mutta on varmistettava ettei ne vaikeuta jouluista oloa, siispä on hyvä ottaa toisinaan päiväunia.
Toisaalta jos näkee painajaisia ja pimeys pelottaa hirviöineen, eikä siksi halua unen tulevan voi komiikka ollakkin se ratkaisu valaista pimeys ja saada virtaa ennen nukkumaan menoa, pelkojen voittaminen on tärkeää, sillä pelot pienentää ajatusmaailmaa! Millä tavalla sinä odotat hirviötäsi tulevaksi, kumpi teistä pelkää enemmän vai oletteko ystäviä?
Kuka kummittelee unissasi?? Mielesi sopukoissa? onko sinulla leikekirja, jota kasailet kun et saa unta? ketä muistelet kun sytytät kynttilän?


Kuinka teet unista todellisia! Ehkä onkin aika unelmoida ja muistella hyviä aikoja ja naurulla parantaa maailmaa, sillä pienimmät eivät pelkää ja löytävät reitit toisiin maailmoihin siispä, on aika nuortua ja lähteä untenmaille olivatpa ne sitten kauniita tai painajaismaisia... muistittehan sammuttaa  ne kynttilät ennen nukkumaan käymistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti