torstai 2. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 2/24: joulun kadut



Katujen alla on salattu maailma, josta monikaan ei tiedä, sinne johtaa pieni paperi vene... 

Onko tämäkin yksi joulu toisten joukossa kun kaipaat jonnekkin muualle, niinpä lähdet etsimään sitä mikä voisi joulun toiveet toteuttaa, katselemaan vähän ja tartut tarjouksiin, nuo joululaulujen äänet, peittää hinnat, jotka joudumme maksamaan uusista lahjoista! 

Mutta ostamme ne silti, vaikka kolmen päivän kestävyys ja kiinnostus olisikin vain luvattu. Tuo joululahjojen metsästys on kuin olisi sirkuksessa pellejen ympäröimänä ja toisille tuo kauhujen  kokemus on ylitsepääsemätön koettelemus, mutta onneksi ystävät ovat sitä varten ettei joudu jokaisen myyjän hampaisiin, vaikka korvissa kaikuisikin ota Se! Ja menettäisit kätesi joululahja huumassa!

Pelko siitä, onko lahja hyvä tai mitä lahjoja saakaan, onkin varmaan parempi silloin jättää lahjonta vähemmälle ja kiertää joulun kadut kaukaa! Vähemmän on enemmän, anna aikaasi, ole ystävä ja pitäkää hauskaa, mitä se kenellekkin tarkoittaa, antautukaa keskusteluihin ja olkaa läsnä, siinä on enemmän lahjaa monelle, kuin pikaiseen vaihdetussa aineellisessa lahjassa! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti