keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Räpellystä


Elämän vapaaliidossa, tulee toisinaan toisinaan väännettyä ei niin suloisia tuotoksia. En ole varma kelle kaikille olen selittänyt, aloittaneeni joulukalenterin teon vaikkei kesä olekkaan vielä edes vilahtanut silmien edestä. Kevät nimittäin vilisee sitäkin nopeammin, ajattelin aloittaa jo valmistautumisen ajoissa sillä haluan perehtyä taustatutkimukseen ja taustatuotantoon, tarpeeksi ajoissa, jotta kaikki ideat joita saan tulisi toteutettua. Mutta se luo samalla suuren hiljaisuuden kuplan muun tekemisen ylle, sillä en halua paljastaa liian aikaisessa vaiheessa ainakaan kaikille mitä on testattu ja kokeiltu. Voin jo kertoa maalanneeni useamman  kuvan ideoidessani ns. Jouluaiheita, uudelleen ja katsoneeni jo montatuntia elokuvia samalla kun maalaan.

Yhtenäistä nimittäjää en ole vielä keksinyt, mutta eiköhän sekin ilmesty jostain ajan kanssa sillä idea jonka pohjalta lähdin työstämään aihetta: Antaa todella vapaat kädet ja veikkaan että tulevassa kalenterissa tullaan näkemään jonkin muotoista rekvisiittaa. Jotta jouluinen mysteeri saadaan selville. Jos sellaista edes on.

Ja tämä on poikinut minulle laajan käsitteistön joka pitäisi saada purkitettua, kuviksi ja tekemistä riittää ja kehitteillä kaikenlaista saa nähdä mitä tulee tehtyä.


Ihan näin kyssänä minkä parissa olette nyt vähän ns. Räpeltäneet jotta saisitte jotain aikaiseksi ja kasaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti