torstai 28. joulukuuta 2017

Joulukuun parhaat 2017


On vielä muutamapäivä tätä vuotta ja joulukuuta, joten päätin käydä parhaimpien kimppuun! Joten Onnellista ja iloista tulevaa vuotta 2018 kaikille!

Elokuvat:
Star wars the Last jedi. Oli omanlaisensa, tapahtui jälleen paljon, nauratti, yllätti, viihdytti. Vei mukanaan ja Toimi
Idän pikajunan arvoitus elokuva oli hyvä, mutta jäi pliisuksi kun tiesin loppuratkaisun.
Napapiirinsankarit tuli katsottua jälleen telkusta, digiboksin hakua ja olihan tuo päässyt jo ajat sitten unohtumaan, joten tuli naurettua kunnolla!
Magic in the Moonlight (2014) Rauhallinen leffa, jonka lopun satuin katsomaan tv:stä ja sitten parin päivän päästä areenasta kokonaan ja hyvänmielen leffahan se taisi olla!

Tv:
Hiljainen todistaja 17.kausi, alkaa jo hieman tökkiä
Joulupukin kuumalinja: Lumiukko klassikko!
Doctor who- Olipa kerran - ja toisenkin. Sepä oli jälleen menoa! Jälleen muututtiin, saa nähdä mitä tulevat jaksot tuo tullessaan!

Musiikki:
Luke Bryan albumi Whats make you country
Triggerfinger-Perfect match
Covenant-
Samuli Edelmanin- Avaruus
Oh my girl- albumi Windy day

Hypetys
Mori girl tyyli

Ruoka
Sushi ja sen valmistus
Suklaan syöminen


Lukeminen
Victorian Aveyard- Kuninkaan kahleet jatkoin luonnollisesti kolmanteen osaan eikä tämäkään jättänyt kylmäksi, mutta jostain syystä herätti antipatioita. En tiedä johtuiko se kerronnan jakautumisesta useammalle henkilölle, koska ollaan menty minä kertojalla. Niin tuntui hieman oudolta aloittaa minä muodossa toisen hahmon silmin, mutta kirjan loppuun mennessä tuohon oli jo tottunut.


Satukirjat joita en rupea erittelemään, tarinana Tervapöpö jäi mieleen

Lahjat:
Kierrätettiin kotiporukoilta leivänpaahdin minulle, jolla ei ole ollut käyttöä porukoilla, joten testasin tässä kämpillä ja tein vuohenjuustosipulileipiä!

Kiitos myös ostetuista lahjoista!

Käyttöesineiden kierrätys lahjat on mielestäni hyvä idea sillä, toiselle ne on uusia käyttö esineitä. Toinen kierrätys kone on jäätelökone, josta varmaan teen jonkin oman julkaisun riippuen jäätelön onnistumisesta!

Myös vaihtarit olisi kiva joululahja idea!


2018 valmiita ollaan, pientä siivousta ja karsintaa tässä ensin ja sitten juhlitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti