maanantai 1. huhtikuuta 2013

Tälläistä kevättä

Mistä tietää kevään olevan tulossa?

















Monet ovat varmasti huomanneet talven kääntyvän kevääseen. Lumi on alkanut sulaa ja paljastaa allensa  hautaamiaan asioita ja jännin löytöni tähän mennessä on tv. Olen viettänyt paljon aikaa ulkona ihailemassa aurinkoa, kun se on pitkän pimeän talven jälkeen taas hellinyt lämmöllään. Sulattanut jääpuikkoja ikkunan pieliin ja kattojen räystäisiin. Saanut veden virtaamaan kaduilla ja lainehtimaan alikulkutunneleissa.


















Olen nauttinut pieniä välipaloja työnteonlomassa (Työn teossa on lomaa! ).

















































Lumikinokset näyttävät tältä  ja ruoka, jota kokkailee on värikkäämpää. Tein tässä yksipäivä wokkia, valmiista thai- wok sekoituksesta, nuudeleista ja keittelin ne kookosmaidossa ja ihanan pehmeän makuista tuli : ) Suosittelen.









































Ihailla täysikuuta ja kävellä takki auki sillalla, ei tuule. Mielen täyttää ajatukset, aivan kuin taivas olisi lähempänä. Tähdet tuikkivat kilpaa katulamppujen kanssa. Mieli on selkeä, olo reipas ja iloinen. Olen hymyillyt kokopäivän saaden poskeni kipeytymään, koska minulla on hyvä olla. Ei näin ole käynytkään montaa kertaa. Tuntuu kuin voisin koskettaa taivasta ja se koskettaisi minua. Hidastan tarkoituksella askeleitani, etten joutuisi määränpäähäni vaan saisin nauttia ulkoilmasta ja rauhassa miettiä päivääni. Ilon aiheita, kokemuksia, omia tuntemuksiani. Kaikkea, jonka olen saanut jakaa ihanien ihmisten kanssa ja oppia itsestäni uusien haasteiden edessä...





















Auratut kinokset vaihtavat väriään päivien mittaan, kesä täältä ollaan tulossa!






















Ajotiet alkavat olla jo sulaneet, paikoin kyllä löytyy vielä iloisia, sohjo uria, jäätynyttä tienpintaa ja mitä pohjoisemmaksi vaeltaa niin löytyy sieltä luntakin.... Kesärenkaat saavat vielä odottaa vuoroaan. Ollaan silti menossa kohti kevättä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti