perjantai 27. tammikuuta 2023

27.1.2023

Rakkaus kukoistaa aitojenkin takana, rikkoen rajoja, ylittäen esteitä, murtaen uskomuksia, rakkaus on ja löytää tien kasvaa, rakastaminen pyyteettömästi, ilman ehtoja on kaunista.
Rakkaus kasvaa, ja jokapäiväiset pienet ihanat ja hyvät teot itselle sekä toiselle on se aurinko joka kasvattaa rakkautta, yhteiset teot ovat ravinnetta, mutta tarvitaan ne tuulet ja kyynelten pisarat, vastoin käymiset ja elämän koetukset,
Että karaistumme, vahvistumme yms. Tarvitsemme molemmat puolet, mutta kummalle puolelle keskitymme, on elämämme sen suuntaista... Rakastakaa itseänne ja rakastakaa toisianne, rakkaus on vaihtokaupaton, toisesta ei löydy hyvää oloa, hyvä olo koetaan omassa kropassa omassa mielessä, toisen seura tuo hyvän olon kun toisella on hyvä olla ja itse muutetaan oma olo toisen olotilaan sopivaksi. Koska monesti ilahdutaan kun nähdään ihminen tai eläin tai asia jota rakastamme.  Ja rakastakaamme juuri niitä ihmisiä, jotka jaksavat nostaa meidät synkimmistä mietteistämme takaisin elämään, takaisin rakkauden polulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti