lauantai 1. kesäkuuta 2019

Ota rennosti


Kevät miksi silloin pitäisi ottaa rennosti? Ja rauhoittua. Sitäpä olen tässä pohtaillut


Ajattelin etten tee mitään selkeää kesäsuunnitelmaa, mitä pitäisi tehdä. Sillä olen jo kerennyt tekemään paljon kesäjuttuja jo tähän mennessä. Joten vapaa ja suunnittelematon, spontaani kesäsuunnittelu on tämän kesän juttu minulle!


Liian hektinen tahti saa ihmisen unohtamaan sen mikä on tärkeää itselle ja kaikesta tulee vain suorittamista. Automaatiota, jota vain tekee, tekemisen takia. Niimpä kannattaa varata aikaa vain olla ja sitten sanoa hei mennäänkö käymään siellä?


Pohdin sitä kuinka ihmiset jaksavat samaa ja samaa päivästä toiseen? Katsottiin westworldin 2. kausikin tuossa ja siinä puhuttiin toistotarkkuudesta. 
Joskaan ohjelma ei käsitellyt ihmisten toistamaa työtä. 

Samantoistaminen on tylsää, aivoni haluavat haasteita ja tämä samojen asioiden toistaminen kesästä toiseen rituaalien omaisesti on jotain mitä en nyt itse halua. Haluan haastaa itseni jollain tapaa, mutten vielä tiedä kuinka.

Tehdä asioita mitä en ole koskaan tehnyt, jotain tavallisesta poikkeavaa, vaikka olisinkin alkuun vastahakoinen, se ei tarkoita ettenkö kokeilisi asiaa.

Ehkä rennosti ottaminen tarkoittaa, määritellä elämäänsä ja osaamistaan ja mitä haluaa tehdä. Rauhoittua edellisen tekemisen jälkeen uuteen alkuun.

Siksi kehotankin kaikkia ottamaan rennosti nyt näin keväällä!

Jotta elämään löytyy uutta asiaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti