tiistai 25. kesäkuuta 2019

Kesän taikaa


 Näättekö te unia miten elävästi ja millaisia siirtymiä niissä on? Sillä näin tässä niin oudon unen jossa istuin tuolilla ja kysyin kuka tuo kolmashenkilö on? Valkea hiuksisesta naisesta toisilta, se olet sinä he sanoivat. Ja seuraavassa hetkessä katsoin sen toisen silmin itseäni istumassa tuolilla. Juuri tuollaisia hahmoista toiseen siirtymiä unissani on ollut aika harvoin. Ja se on mielestäni omituista. Sillä yleensä kuljen yhden unihahmon matkassa ja nään hänen silmin. Tuon yön muissakin unissa oli outoja kohtia joissa yleisesti seurasin, vaikkei kyseessä ollut kukaan selkeä hahmo. Vaan enemmän elokuva tyyppinen ruutu, josta ei pysty vaikuttamaan tapahtumiin.


Pohdin unien tunnelmaa, tämän hetkiset unet ovat suurelta osin tapahtuneet sisätiloissa. Ja unien salaperäisyys on ollut havaittavissa, siksi tutkiminen ja seuraaminen paikasta toiseen on kuulunut unien kuvaan. Ja tuo unimaailman tunnelma on ollut hyvä

Olen pohtinut myös nukkumaan käymistä sillä olen itse nopea nukkuja. Toisaalta oli tuossa menneillä viikoilla kipuja, jotka vaikuttivat nukahtamiseen. Joten pohdin sitä kun musiikki on paras harhautin niin mitä sitä kuuntelisi ja päädyin kuuntelemaan shamaanin rummutusta, jota olin kuunnellut ennemminkin, sillä tasainen rummutus sai mukavasti keskittymään muuhun kuin kipuun.


Kesällä tulee havannoitua muutakin kuin itseään ja uniaan, luonnon ollessa kukkeimmillaan. Innostuin tekemään myös koruja ja tuntui toisaalta tuhlaukselta tehdä koruja sisällä, kun ulkona on ollut niin kaunista. Mutta sen verran kovasti inspiraation taikuus iski että kolme päivää putkeen tuli pujoteltua helmiä lankoihin.
Se on ollut todella meditatiivistä rauhoittumista ja toisaalta värien harmonian tutkimista.


Kivaa kun tuli muutama sadepäiväkin niin saa kuunnella sateen rummutusta ja katsella pisaroiden tanssia. 


Ja kesän parhautta on ollut metsämansikoiden keräys 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti