sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Joulukalenteri 2018. 23/24 joulupukki

Muutama pohdinta joulupukista

Kuinka joulukki ei likaa punaisia vaatteitaan nuohotessaan savupiipunläpi, lahjojen kanssa? Olisi aika paljon gootimman värinen joulutuoja tulossa!
Pohdittiin myös miten savupiippujen rakenteelliset haasteet on nyt myös joulupukin tiellä ja miten kerrostaloissa, kun ei ole jokaiseen omaa piippua? Tuleeko pukki ilmastointikanavia pitkin. Itse en jaksaisi nähdä sellaista vaivaa vaan kulkisin ovesta.

Joulupukkihan on isomies miten hän muka mahtuisi  piippuun? Joten onkin kysyttävä millä hän kutistaa itsensä, onko olemassa kutistuslaite josta emme tiedä?

Olettekos pohtineet sitä että joulupukki on aikamoinen teräsmies, sillä itselle jo pikkuinen viima kasvoilla käy naamaan. Miettikääs nyt joulupukki lentää lumituiskussa montakilometriä, eikä naama edes jäädy. Jo on hyvät kasvolämmittimet ja hemmetin moinen suuntavaisto ohjata poroja. Sillä itse lumituiskun keskellä, näkemättä mitään kiinnekohtaa olisin monesti jo aivan väärässä paikassa.

Ja entäs ihmiset jotka ovat sademetsässä? Miten joulupukin käy kun kuumuus nousee. Pakko olla jotenkin lämpösäädelty, termostaatti puku, ettei tule kylmä eikä kuuma. Ja hieman avaruuspukua, eihän avaruudessa olijat saa muuten lahjojaan!


Kyllä joulupukin täytyy olla taian omainen kuten yksisarviset, sillä nuo  temput joita hän tekee. Ei ainakaan onnistu minulta


Ollakko olemassa vai eikö olla siinäpä pulma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti