lauantai 3. marraskuuta 2018

Marraskuun mahdoton mahtava

Jottei aika kävisi pitkäksi kävin aika aikaa vievän ja malttia kysyvän työn kimppuun, jonka valmiiksi tuloon tässä kuussa en usko
Tähän mennessä kuluneen ajan ja valmiin tuotoksen silmämääräisellä arvioinnilla.
Aloitin nimittäin laiskanryijyn, jonka laiskuus aspektista en niin menisi mainitsemaan.



Fiilis kirpun paskaa itämeressä tämä kolmen tunnin alottelu, sillä taistelu välineenä on 16xompelulanka ajattelin että näin saan paljon erilaisia sävyjä ja elävämmän pinnan, kuin paksummilla yksivärisillä. Ei tää kyllä kovin nopsaa hommaa ole, mutta se tässä väri ideassa olikin idea että saa leikkiä värien kanssa ja käyttää luovuutta, sekä hahmottamista.

Tollanen kunnian himoinen työ, jonka valmistumista tässä pääsette seurailemaan
Aloittelin 1. Päivä ja olen jo edistynyt tämän verran, eikä tunneista ole enää hajuakaan


Vasemmalla kuuset, oikealle kukkaketo, ylöspäin vettä

Luonto aiheen valitsin siksi etten ole tähän mennessä milloinkaan kyllästynyt luontoaiheisiin. Ja luonto tarjoaa valtavan värien kirjon käyttö mahdollisuudeksi.
Tähän mennessä en ole tehnyt mielestäni mitään suuri töisempää ja pitkään on ryijy idea kutkutellut aivojen sopukoissa, joten siitä se sitten lähti. Toinen isompi töinen juttu on virkattu päiväpeitto joka kiinnostaisi tehdä, mutten ole vielä kuviosta päässyt sopuun itseni kanssa.

Palatakseni tähän ryijyn lanka ideaan, minulla on paljon mummilta perittyjä ompelulankoja, joita en saisi ommellen käytettyä kaapeista pois. Ja osien lankojen vetolujuus on myös heikko, ettei niillä kannatakkaan ommella ellei halua saumojaan heti rikki. Niimpä päätin käyttää nämä langat, jotenkin hyödyksi, jotta voin katsella niitä.  Sillä niissä on kauniita värejä.

Pakko sanoa etten miettinyt sen enempää idean saatuani. Kangas lähti matkaan ja hahmottelu lähti käyntiin. 

Tekeminen tuntuu sille että väritän kuvaa palapalalta, että tämähän on vain isovärityskirja, jolle on annettava aikaa.
Jota hahmottelen ja teen samaan aikaan

Sormet tuntuu olevan jo kovilla, katsotaan saanko sorminahkat paksuuntumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti