torstai 22. tammikuuta 2015

Mitä sinä näet?

Onko harhaa nähdä
joka aamu erillainen maisema
ikkunansa takana?
Harhaan johtaminen. Mikä on sinulle harhaa voi olla minulle täysin totisinta totta? Eikö vain kysehän on lopulta siitä mitä sinä itse uskot. Esim. Minä sanon että uskoisin ufoihin ja sinä sanot niitä humpuukiksi. Olet siinä aivan oikeassa koet ne huijaukseksi koska et ole kokenut niitä itsellesi tärkeiksi etkä usko niihin. Ja toisaalta minä joka uskoisin ufoihin ja maapallon ulkopuoliseen elämään niin ne ovat minulle tärkeitä ja totisinta totta.

Meillä jokaisella on omat kokemukset. Kysymyksenä kuuluu onko nuo harhat/ todellisuudet jotka jokaiselle ovat omat harhoja vai todellisuuksia joita muut vain eivät näe?

Sanotaan että joku näkee pieniä tonttuja ja metsän henkiä, ovatko ne toisen todellisuuden olentoja jonka taajuudella hänen aivonsa ovat ja siksi näkevät senkin todellisuuden ilmentymät vai ovatko ne harhakuvaa jota hänen aivonsa hänelle tuottavat? Ja silloin se on todellisuus jota hän itse luo itselleen?

Millä keinoin tälläistä voi tutkia? Ja mikä tai mitkä asiat tuollaisia aiheuttavat, ilman huumaavia aineita.

Sivuan aiheeni mietelmässä ystäväni kanssa käytyä keskustelua. Mistä siis tiedämme mikä on totta ja todellista ja mikä taas ei? Itse en ole tavannut ketään kuka näkisi asioita rinnakkaistodellisuudesta ja uskoisi niin. Tai se että näkisi kummituksia? Jotkut näkevät minkä värinen aura toisella on? Mitä sinä näet?
 
Voin kertoa vain omakohtaisesta ajattelustani ja siitä millaisia ajatus näkyjä nään kun kirjoitan. Nään nimittäin kuvina tarinoideni tapahtumat kun kirjoitan niistä ja välillä kun aivoni toteuttavat kuvaa mitä voisi tapahtua todellisessakin maailmassa valveilla ollessani. Tässä pitää olla tarkkana ettei sekoita omien aivojen kanssa käytyä keskustelua todellisuudessa käytyihin ja pitää ymmärtää milloin kannattaa lopettaa jokin kuvitelma.

Huomaan nimittäin eri ihmisten ääniä tallentuneen muistiini elämäni varrelta, he kuiskivat jotain sanontaa tai menneisyyden tapahtumaa joka on iskostunut mieleeni heidän sanomanaan. Onkin seuraavien kysymysksien aika mikä merkitys noilla mieleen jääneillä asioilla on? Onko minulla niistä jotain opittavaa?  mikä niissä sanoissa on oikein puhutellut? Mikä siinä ihmisessä ja siinä hetkessä kun nuo sanat on sanottu on minua koskettanut?

Runot nään tekstinä ja yksittäiset tutut sanat kuvina, kirjaimet värillisinä Esim. N on sininen, A ja Ä on punaisia sana nään on sininen jossa on punaista keskellä. En ole ajatellut tätä aijemmin. Sanat koostuvat minulle siis väreistä ja mielikuvasta mitä tuo sana minulle tuo. Minkä värisiä teidän sananne ovat?

Miksi me ylipäätään unohdamme asioita vai unohdammeko? Jäävätkö ne alitajuntaan käsiteltyinä ajatuksina joita ei tarvitse enää yhdistää toisiin ajatuksiin, jolloin muisti yhteydet vain katoavat? Jääkö siis tieto muistiin ilmanmuisti yhteyttä?  Muistuvatko asiat mieleen kun yhteys palautuu.

Harhautatko itse omia aivojasi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti