sunnuntai 7. tammikuuta 2024

7.1.2024 Uuden vuoden agendaa etsimässä?


Tässä pohdin tämän vuoden suunnitelmia, peiton alla pakkasta piilossa! Keikkailua olisi ainakin tiedossa, kun on parit liput jo hankittu viimevuoden kulttuuriedulla ja tämänvuotisen saa vielä johonkin kuluttaa, enkä vielä tiedä mihin!

Siivous asiat pyörii mielessä, vaatteiden vähentäminen, osto impulssiin reagointi, ajatuksena säästää rahaa. Viime vuoden puolella huomasin pariin kertaan jo havaitsevani, etten tarvitse sitä uutta paitaa tai housua vaikka kovasti tekisikin mieli ostaa, päädyin ottamaan kuvan jos tulisikin oikeasti tarve kyseiselle tuotteelle niin tiedot olisi valmiina. Tulos en ostanut enkä tarvinnut, enkä loppujen lopuksi edes halunnut. 
Pohdinta siitä miksi ostamisesta tulee hyvä mieli, siispä olen se joka on käynyt ruokaa ja ostanut oikeasti tarpeellista.
 
Pohdintaa onko kyse omalla kohdalla löytämisen ilosta, koska minun on helppo luopua tavaroista. Tykkään etsiä asioita. Kuten pinterestiä katsellessa, tykkään juuri etsiä tietyn tyylisiä tai näköisiä kuvia, tai hyödyllisiä asioita, mutten niitä niin hirveästi kumminkaan käytä.  
Musiikissakin tykkään etsiä uusia bändejä, ja testata, mitä siis tälläinen etsijä keräilijä kaipaa nykypäivänä? Joka kumminkin tykkää kodin lämmöstä ja rentoudesta ja helppoudesta.

Siinäpä pohdittavaa seuraavallekkin kerralle, joko teillä lukijat on tiedossa tämän vuoden suunnitelmat? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti