perjantai 10. helmikuuta 2023

10.2.2023

Hitaasti aurinko hiipii kevään taivaalle ja takaisin pilviverhon uumeniin. Käväisin kierroksen lenkkeilyä testaamassa mitä jalka tuumailee kävelystä, kun liukkaat kelit sitä vähän murjaisi. Tykkäsin miten rauhassa sai hipsiä menemään, eikä jalka siitä hirmuisia hermostunut, joten tuli tehtyä ihan mukavan pituinen lenkki, vaikka paikoitellen vaikuttikin olevan liukasta. 

Onko teidän uusivuosi alkanut suunnitellusti vai tullut yllätys mutkia matkaan? Minulla alkoi vuosi hieman rauhallisemmin kuin olin ajatellut, on jäänyt monet hyvät lenkkeily säät lenkkeilemättä, ja se on sinällään harmi, mutta toisaalta liikkumattomuus on tarjonnut mukavaa parisuhdeaikaa kotona oleilua ja ruuan tekoa, myös kotisiivousta, tietokoneen näppis sekä hiiri saivat uuden ilmeen minun tonkiessani, jopa pölyt siveltimellä näppäinten väleistä, löytyi sieltä muutakin roskaa! 
Myös taskulaskin ja kaukosäätimet saivat silittelyä osakseen. Miettiessäni kosketuskohtia joita tulee harvemmin putsattua. Yks siivous kohde tekemisen puutteessa per päivä on ollut oikein sopiva tahti harjoittaa ja ylläpitää omaa osaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti