keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Vaatteet mun aatteet

 


Ajattelin startata tätä vuotta perehtymällä siihen mitä tulee puettua päälleen.
Ja näin just heränneenä vapaapäivään ajattelin vaihtaa lakanat sänkyyn ja siellä sisällä on tuo ikuvanha porukoilta haalittu, vähän painavampi peitto, niin silmäsinpä tuota värimaailmaa tuossa ja aika yksiin menin näitten ilta/yövaatteitteni kanssa.
Niin ja joo hiukset muuten lähti, kaikille jotka ette sitä tienneet.

Innostuin vähän kertomaan siitä mitä tulee puettua päälleen ja ehkä pohdittua sitäkin miksi, kun olen nähnyt useamman tutun ja tuntemattoman pistävän kivoja vaatekuvia esille. Joten ajattelin että minäkin voisin sellaista kokeilla.

Muistan aijemmin tehneeni inventaarioita ja miettineeni mikä on hyvä määrä vaatteita, mutta siihen se on jäänytkin.
Mietin myös sitä vaatealan käyneenä, etten ole koskaan miettinyt tai perustellut itselleni sitä missä vaatteissa näytän hyvältä
Tai mikä ajaa vaatetottumuksiani.

Muu kuin se että vaatteen on tunnuttava mukavalta päällä, ei saa ahdistaa, eikä liiemmin kiristää, hiertää tai hangata.

Sellaista mukavaa ja rentoa, yksinkertaista, helppo pukea päälle. 

Selvitellään yhdessä mitä tässä voikaan oppia vaatteista ja vaikuttimista vaatteiden valitsemisessa!


Ajattelin pistää nää henkariin jotta näätte ns. Tasossa nää vaatteet ja se ettei yksin oo niin helppoa saaha hyvästä kulmasta koko kuvaa

Väri valintanahan tämä nuhjuisen keltainen, joka siis mielestäni keltainen, johon on sekoitettu mustaa, ei ole ykkönen tämän punaisen yökkärin kanssa.


Tää ämmä on näissä vaatteissa ämmän kokonen, yöpaita on mukavasti laskeutuvaa pehmeää trikoota joka nuolee kaikki muodot, kaverina hartioita lämmittämässä (ongelmakohta aina jäässä) taskullinen takki. Joka matskuna ihanan pehmoinen.


Pitäkeehän hauska päivä ja kahelkeehan vaatteitanne!


2 kommenttia:

  1. Minulla on tuo sama yöpaita mutta koossa XL. Itse ainakin ostin sen koska se näytti tarpeeksi pitkältä, tuntui pehmeältä kankaalta ja oli kuosiltaan todella söpö :3

    VastaaPoista
  2. Joo aivan ihana päällä, ja joo monesti on niin lyhyitä yökkäripaitoja ettei ne mene illalla oleskelu asusta, jos joku tulee vaikka käymään kylässä. Ja ainakin vilukissana pitkät mallit on parhautta,etenkin talvella!

    VastaaPoista