keskiviikko 2. joulukuuta 2020

2.12.2020 Joulun jäljillä

Jotta joulun mysteeri saataisiin selvitetyksi päätin tavata ystävän joka on erikoistunut jäljittämään haasteellisimpiakin mysteereitä! Hän kertoi tutkineensa asiaa jo ajat sitten, mutta lupasi auttaa minua itse hoksaamaan asian tai asiat...


Istuimme pitkän tovin juttelemassa: hän kertoi, että osat ovat kuin sokeita joululle, toisille se on peli, jossa pitää saada kaikki oikein ja valmiiksi ennenkuin ovat edes valmiita ajatukselle joulu (mitähän sekin tarkoittaa?), Osalle joulusta paisuu suuri skandaali, Hermojen menetys tai suuri paljastus, joka tapahtuu joko aattona tai pikkujouluissa
(jos niitäkään nyt tulee järjestettyä)..
Löytyy myös henkilöitä, joille joulu on suoraan sanottuna ongelma! Mutta millainen siitä hän ei suostunut kertomaan
Puhui vain jotain nummista ja tyhjistä taloista ja merkeistä...puhui hän intoilijoista, hössöttäjistä, koristelijoista..kunnes keskustelu siirtyi aivan muuhun aiheeseen.

Hörpimme kirsikkakolaa, kun hän pomppasi pystyyn ja sanoi että hänen täytyi lähteä...


Ihmettelin hetken kunnes näin jotain vallan kummallista ja hän sanoi että oli saanut ajatuksen, vihjeen omaan ongelmaansa! Hänen olisi nyt mentävä ja niimpä hän pujahti ovesta ulos, kuin koirat konsanaan höpöttäen mennessään!


Ja kunnon vihi koiraa, jos on uskominen 

Niin pakatkaa pinkit matkalaukut kesävaatteita täyteen, laittakaa mukavasti jalat ojolleen sängylle vaakatasoon ja silmät kiinni, myös viltti tai peitto ylle auttaa asiaan!

Hän sanoi että tälläisinä aikoina kesä tulee talven keskelle, joten nyt jäädään odottamaan, vaikka eihän kunnon talvi ole vielä edes alkanut. 

Missähän sitä huomenna ollaan arvauksia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti