sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Kakkajuttu: Toisten kakka

Tässä tehdessäni siivoustyön harjoittelujaksoa, olen päätynyt kohtaamaan kakkaa muuallakin kuin pöntössä ja onhan se pahan hajuista ja luotaan työntävää, mutta kun se pitäisi sieltä siivota pois mihin se ei kuulu.
Iskee taistelu moodi päälle ja ninjan katse ja liikkeet havaitsemiseen ja osumasta välttämiseen muilla kuin hanskoilla ja kertakäyttöliinoilla. Valmisteluina avoin roskapussi toisessa kädessä, pesuaine ja kertakäyttö liinatmatkassa+ tarpeenmukaan lisähanskoja. Ehkä myös hajua syöväsuihke!

Kohtaan kunnioittavasti kumartaen vastustajani ja sen jälkeen jo kyykätään kuin ninjat konsanaan.

Riippuen eritteen määrästä ninjaillaan tuotoskasat liinan avulla ensin avonaiseen roskikseen tiputtamatta mitään, ylhäältäpäin tapahtuvalla kuristusotteella, joka kiepautetaan kupiksi.
Huomautan että mitä enemmän tuotetta, sitä fiksumpi siivota ensin tuotos pois ja vaihtaa likaantuneet hanskat puhtaisiin, ennenkuin isketään ainetta ja kertakäyttöliinoja lattialle jonka tämä erite on kontaminoinut. Annetaan vaikuttaa ja poistetaan loput jäämät. Ninjaliikkein nekin roskiin hanskatperästä ja pussikiinni tietysti on hyvä katsoa ettei roskapussinlaidat ole saaneet osumaa, ettei sotketa itseä! (Isompaan roskapussiin ja hanskat vasta sitten pois)

Kannatan myös lattioiden huuhtelutoimintaa, kun se on mahdollista, eteenkin wc-tiloissa rieskamaito tyyppisissä tapauksissa! Tai pahemmanluokan ohi menneissä varpusparvissa! Ja taidepläjäyksissä (Pesu-aine-pesu).
Pökäleet ja papanat on noukittavissa kuten kissojen ja koirien jätöksissä ennen ainetta ja pesua.

Sitä kokee olevansa siivouskirurgi, joka poistaa haitallisen osan siiteydenkokonaiskuvasta. Siivoaminen on tärkeää työtä!

Siivousgirurgin tulee olla kuin ninja, sillä lähikontaktin ottaminen hiljaa ja äänettömästi on kaiken a ja o, kielikeskellä suuta hengitystään huomioimatta, sillä hajut! (Miettinyt sitäkirurgin maskia kyllä toisinaan! )

Irroitettava lika veitsenterävästi ja niin ettei mitään olisi tapahtunut ja hävittävä paikalta, kuin siellä ei koskaan olisi ollutkaan!

Lopulta hävitetään todistusaineisto tapahtuneesta ja valmistautumaan seuraavaan hyökkäykseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti