sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Bujoilua

Minun Bullet journal sisältää:


Kalenterin siinä muodossa kun satun sen piirtämään.

Aloittelin tämän tyyppisen kalenterin teon viime syyskuussa.

Trackerin olen tehnyt kuukaudeksi kerrallaan ja kokeillut erilaisia muotoja, mikä olisi toimivin. Seuraan kuukautisia, verenpainetta, lääkintää, kehonlämpöä silloin tällöin silloin tulee mitattua kun iskee joku niskajumi. Yleensä niskajumin aikaan kehon lämpötila on alhaalla ja liikkuvuus  lihaksissa heikko, jolloin vasta toimen piteenä lisännyt hieman vaatetta ja lisännyt liikuntaa, jolloin jumin on saanut ohi ilman että tarvitsee ottaa lääkettä.

Haluan nähdä näin normaalia elämääni tämänhetkisen tason jolla teen jotain.

Olen kokeillut liikunnan seurantaa, se oli ensimmäinen josta innostuin,  hampaanpesua 2xpäivässä, joka oli valaiseva kokemus, siitä että pesenkö tarpeeksi hampaita! Tämä oli oma kokeilunsa yhden vuoden vessan kaapissa, josta sai aina värittää kolmion per pesukerta. Neliö tuli päivästä.
Suosittelen etenkin lapsille, jolloin he voivat itse nähdä oman edistymisensä. Merkkasin myös hammasharjan vaihtopäivät ja helpotti mukavasti arkea.

Toinen vessaan liittyvä juttu oli kun seurasin kuinka monta kertaa tulee kakalla käytyä päivässä yhden kuukauden ajan.

Sitten testasin montatuntia tuli nukuttua yössä se oli 6-7h aika optimaalisesti. Kuukauden otantana. Myös painoa ja sen liikehdintää, että onko ruualla vaikutusta.
Sitten yksi kuukausi meni seuratessa holijuomien kulutusta + ulkona syömistä.
Herkkujen syöminenkin oli yhdellä listalla


Sitä että jossain on kipua yritän kuvata sitä.
Huomasin tässä että narskuttelen hampaita unissani, josta voisin kuvitella leukahartia seudun jännittyvän ja kipeytyvän.
Myös joku polven tai jalkaterän, sormen  kipu, on sellainen minkä olen kirjoitellut ylös ja hakenut syyn. Esim olenko lyönyt johonkin, epätasapaino kantaessa kauppakassia tai jotain muuta...
Tai ihan vaan että nenä on huomattavasti tukkoinen tai korvat tukossa.

Nyt viikonloppuna aloittelin tälläistä raakaversiota siivoussuunnitelmasta, jotta itselle selkeempi mitä milläkin viikolla tekis. Löytyykö teiltä selkeää havaintoa, milloin liesituuletin on puhdistettu tai uuni? Mikron voisin omaani lisätä vielä ja useemman muun jutunkin!



Omalle sivulleen olen koonnut kuunnellut musiikit ja kirjat, vähän mitä on tullut katseltua.

Myös muutamia laulujen sanoja ja minimalismi juttuja on tullut kirjoiteltua vihkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti